Wat kunt u verwachten bij Podotherapie Smets?

 

In onze praktijk onderzoeken en behandelen we voetklachten en klachten welke voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten, denk aan knie- heup en rugklachten. Onze podotherapeuten beschikken over  de meest recente kennis en juiste deskundigheid door jarenlange ervaring en regelmatige bij- en nascholing. Wij maken gebruik van de modernste technieken zoals een drukmeetsysteem en 3D-scanner voor het meten van uw voet(functie). De hulpmiddelen zoals zolen, orhtese en nagelbeugels worden door de podotherapeuten zelf vervaardigd aan de hand van de informatie uit het eerste onderzoek. Een belangrijk aspect vormtde controle waarbij we bekijken of de geboden therapie voldoet aan uw en onze verwachting. Waar nodig worden de hulpmiddelen aangepast om tot een goed eindresultaat te komen.

 

 

Wat is Podotherapie?

Podotherapie wordt bedreven door podotherapeuten. De titel "podotherapeut" is een beschermde titel.  De opleiding tot podotherapeut is een 4-jarige fulltime HBO opleiding, die kan worden gevolgd bij Fontys Hogeschool te Eindhoven of Saxion Hogeschool te Enschede. De titel podotherapeut mag alleen gevoerd worden wanneer men deze opleiding aan een van de bovengenoemde instituten met succes heeft afgesloten. 

 
 

Het team van Podotherapie Smets

Nicole Smets

Nicole Smets

Marina Verbeek

Marina Verbeek

Karin Peek

Karin Peek

 

Werkwijze

U kunt een afspraak maken voor een eerste onderzoek indien u een verwijzing van uw huisarts of specialist heeft. Ook zonder verwijzing is dit mogelijk, dan zullen we vooraf gaande aan het onderzoek eerst een aantal vragen stellen (zie DPT). Het onderzoek duurt maximaal 3 kwartier waarin uw klachten onderzocht en de mogelijkheden van de therapie besproken worden. Vervolgens maken wij uw hulpmiddel en komt u dit na ongeveer anderhalve week ophalen. Na enkele weken volgt er een controle afspraak. 

 

Vergoedingen

 
 
 
aevitae

Aanvullend 3 sterren (MBO studenten/jongeren)

Max. € 150,- per jaar

Aanvullend 3 sterren

Max. € 150,- per jaar

Aanvullend 4 sterren

Max. € 200,- per jaar

Aanvullend 4 sterren (MBO studenten/jongeren)

Max. € 200,- per jaar

 

ExtraVerzorgd1
max. € 100,- per jaar

ExtraVerzorgd2
max. € 150,- per jaar

ExtraVerzorgd3
max. € 200,- per jaar

JongerenVerzorgd
max. € 150,- per jaar

GarantVerzorgd1
max. € 150,- per jaar

GarantVerzorgd2
max. € 200,- per jaar

GarantVerzorgd3
max. € 250,- per jaar

 

Basis pakket
Max € 75,-

Plus pakket

Max € 100,-

Extra Pakket

Max € 125,-

Top pakket

Max € 250,-

VIP pakket

Max € 500,-

 

Voor het complete en meest recente overzicht willen we u vriendelijk verzoeken te kijken op de officiële website van de Nederlandse vereniging van Podotherapeuten. Podotherapie Smets is niet aansprakelijk voor eventuele fouten in bovenstaande informatie noch voor de informatie op www.podotherapie.nl