Het team van Podotherapie Smets

 

De praktijk is ruim 18 jaar geleden gestart op de wildemansteeg te Wijk bij Duurstede door Nicole. Bij de verhuizing naar de hoefzijde werd Karin het visitiekaartje van de praktijk, zeer hulpvaardig ondersteunt zij vele dingen waardoor de podotherapeuten zich goed kunnen bezighouden met de patientenzorg. Marina is de praktijk komen versterken in 2011, haar intelligente en toomloze inzet om de juiste therapie voor de juiste patient te vinden, past goed bij de werkwijze van Nicole. 

 
 
 

Nicole Smets

Al tijdens haar studie voor podotherapeut aan de Fontys Hogeschool zat Nicole vol ideeën over wat een goede podotherapeut moest kunnen en doen. Dit enthousiasme heeft er dan ook voor gezorgd dat zij na haar afstuderen, in 1997, haar eigen Podotherapie praktijk is gestart in Wijk bij Duurstede.

In alle jaren die hier op zijn gevolgd heeft Nicole haar enthousiasme weten te behouden. Hierdoor en in combinatie met de opgedane kennis, ervaring en een persoonlijke benadering, zorgen ervoor dat u bij Podotherapie Smets aan het juiste adres bent voor een deskundige beoordeling en behandeling van uw klacht

Nicole Smets

Marina Verbeek.jpg
 

Marina Verbeek

In 2008 afgestuurd aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven
en gaan werken in een praktijk voor podotherapie in Utrecht.

In 2011 langzaam de werkzaamheden opgebouwd in de praktijk voor podotherapie Nicole Smets in Wijk Bij Duurstede.

“Het mooiste van de podotherapie vind ik wanneer mensen na zes weken op controle komen en vertellen dat ze weer kunnen lopen, werken of sporten zonder de heftige pijnklachten van voorheen. En dat dit komt door de zolen en/of orthese die ik zelf heb ontworpen en vervaardigd na het biomechanische onderzoek."

 
 

Karin Peek

Mijn naam is Karin Peek ik werk sinds april 2008 als assistente bij de praktijk voor Podotherapie .
Hiervoor heb ik acht jaar gewerkt als doktersassistente voor dokter Hans Huisman.
Nicole huurde daar destijds een kamer en zo heb ik haar leren kennen.
Toen de huisarts in 2008 met pensioen ging en Nicole haar praktijk voortzette
op de Hoefzijde was de keus snel gemaakt en ben ik bij haar gaan werken als assistente.
Mijn taken zijn het aannemen van de telefoon, het maken van afspraken, de intake van de patiënten, het verwerken van de dossiers en een stukje van de financiële administratie.

Karin Peek